Blogg

Gästblogg av veckans praktikant

Jag heter Elias, är 14 år och kommer från Emmaboda. Bor ute på landet i en liten by som heter Stekaremåla. Det ligger mellan Lindås och Emmaboda. Valde att gå i skolan som yngre i Lindås för att det var lite närmare och har syskon som har gått där.

Är väldigt sportintresserad och är glad för att skriva en hel del. Tränar fotboll och innebandy men brukar också följa en hel del hockey. Anledningen till att jag valde att ha min prao hos VXOnews var på grund av som sagt är jag glad för att skriva en hel del, väldigt sportintresserad och är väldigt nyfiken på till exempel nyheter, hur det går för vissa lag och resultat.

Förr vid cirka tioårsåldern brukade jag gå upp tidigt på morgonen, ut och hämta tidningen, snabbt i och läsa tidningen, kollar på nästan alla resultat och sändningar och berätta vissa saker för några i familjen om det. Dock inte så mycket längre men har forfarande intresse.

Detta skulle jag kunna tänka mig som ett framtidsjobb, men tanke på variationerna med nyheterna och jobbet.